RIS rijles Doorwerth

Bij ons leer je op jóuw manier veilig en verantwoord rijden, al vanaf 16,5 jaar. Probeer het zelf met een proefles en ontdek onze pakketten!

Regio Doorwerth

Ook op te halen bij treinstation of bushalte!

Auto

B-Rijbewijs

ONZE VOORDELEN

ERVAREN INSTRUCTEUR

We zijn ervaren rijinstructeurs, constant bijgeschoold en volledig op de hoogte van de nieuwste lesmethodes en trends.

SNEL STARTEN

Binnen 1 week je proefles? Maak direct een afspraak.

PRIMA PRIJZEN

Kies voor onze voordelige lespakketten zonder inschrijf- of administratiekosten, met 60-minuten lessen en flexibele betaalopties voor losse lessen en pakketten.

ONZE VOORDELEN

}

Optimale lestijd

Onze routes passen bij de fase van je opleiding. Dit is de basis voor de rijopleiding in stappen.

Alle leeftijden bij ons welkom

Wij leiden mensen op van alle leeftijden. Vanaf 16,5 jaar ben je bij ons welkom.

Les op maat

Onze lessen zijn afgestemd op jouw persoonlijkheid. Jij staat centraal in de rijlessen.

ADAS

Wij rijden met een moderne auto die voorzien is van vele ADAS systemen.

ONZE OPFRISCURSUS

Heeft u lang geleden uw rijbewijs gehaald, maar lang niet zelf gereden? Is het om welke reden dan ook van belang om weer zelfstandig te kunnen rijden? Dan kunnen wij u helpen om weer veilig en met vertrouwen de weg op te gaan. Zo leren wij u omgaan met het huidige verkeer en spijkeren uw kennis zo nodig bij.

ANGST IN HET VERKEER?

Veel mensen hebben angst tijdens het autorijden. Hier hoeft u zich zeker niet voor te schamen. Deze angst kan te maken hebben met een vervelende gebeurtenis, zoals een ongeval, maar ook simpelweg het eng vinden om de snelweg op te gaan. Ook rijden in het donker kan voor velen een angst met zich meebrengen. Wat u angst ook is, wij gaan samen aan de slag om de angsten te bespreken en samen te overwinnen, zodat u weer veilig en vertrouwd aan het verkeer kunt deelnemen.

ONZE INSTRUCTEUR

Ontmoet onze toegewijde instructeur! Met jarenlange rijervaring, een passie voor het vak en een persoonlijke benadering zorgt hij ervoor dat jij met vertrouwen de weg op gaat. Jouw rijvaardigheid is zijn hoogste prioriteit!

Edwin Stok

Edwin Stok is de ervaren instructeur van Rijschool Mobiel met meer dan 25 jaar ervaring in het geven van lessen, van mennen met paard en wagen tot autorijlessen. Hij biedt een persoonlijke rijopleiding die zich aanpast aan jouw behoeften, waarbij veiligheid en plezier hand in hand gaan.

RIS rijles Doorwerth

bij Rijschool-mobiel

× WhatsApp Chat Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday